De tijden zijn meer dan onzeker en er is geen duidelijkheid over hoe lang de corona maatregelen van toepassing gaan blijven.

De vele horeca ondernemers die wij de afgelopen jaren heb mogen helpen delen in essentie dezelfde passie: mensen blij maken met goed eten, lekker drinken of een geweldige overnachting geven. Door de corona maatregelen weet de horeca sector echter niet meer waar zij aan toe is en hoe we hier sterker uit kunnen komen. Wij willen hier iets aan doen, niet morgen maar juist nu.

Onze oplossing voor deze tijden is de horeca ondersteunen met het bouwen van gratis websites. Wanneer de coronamaatregelen niet meer van toepassing zijn hopen wij er samen met de horeca sterker uit te komen op deze manier. Dit doen wij omdat wij de passie voor de horeca delen, mensen graag blij zien en iets terug willen doen voor deze sector. Tot vandaag hebben we al blije reacties mogen ontvangen van Quartier Putain, Restaurant Alba, Coffee & Juices, Spelty Foodtruck, Café Pamela, Restaurant Wink en Cactus Café.

Daarnaast vinden wij het prachtig om te zien wat voor mooie initiatieven worden opgezet om elkaar te helpen in deze tijd. Toen we tijdens de persconferentie van 15 maart hoorde dat de horeca binnen zeer korte tijd gesloten moest worden wisten we niet wat we hoorde. Te doen hebben wij met álle horeca ondernemers die, net zoals wij, een (kleine) hartverzakking kregen. In zeer korte tijd zijn daarentegen wel ontzettend gave initiatieven opgezet, zoals bijvoorbeeld Helpdehoreca, Steundekeukens, Horecategoed, Doneren.restaurant, Resengo steunplan en nog veel meer. Dit soort prachtige initiatieven laten zien dat we er voor elkaar zijn in deze mindere tijden.

De tijden waar we doorheen moeten zijn niet de lichtste, maar wij zijn er van overtuigd dat we er samen doorheen kunnen komen. Het teamgevoel dat ontstaan is sinds de persconferentie omtrent de sluiting van de horeca, is een van de mooiste positieve gevolgen. Laten we dat niet vergeten! #togetherwearestrong